Cursus Aartsengelen

De Aartsengelen stellen zich voor

 

Deze cursus is samengesteld door de Aartsengelen en bestaat uit 16 Aartsengelen die zich voorstellen. De 16 Aartsengelen hebben 4 thema’s die je apart kunt volgen naar jouw behoefte. Binnen elk thema stellen zich 4 Aartsengelen voor.

 

Ze vertellen wie ze zijn wat ze voor je kunnen doen. Hoe je ze aanroept. Daarnaast ontvang je van elke Aartsengel een boodschap en doen we een healingtechniek. In het cursusmateriaal dat je ontvangt kun je informatie over de Aartsengel teruglezen en staat de healingtechniek uitgeschreven zodat je hem ook thuis kunt doen.

 

De dag is een combinatie van healing, informatie, oefenen met de healing technieken en begeleiding door meditatie met muziek. Alle thema’s zijn zo opgebouwd dat je ze ook los van elkaar kunt volgen en ook heel waardevol zijn zonder dat je alle thema’s/modules doet. Het leukst is natuurlijk als je ze allemaal doet. Je betaalt per dag dus geen grote investering in een keer.

 

De Aartsengelen stellen zich voor – De Helende Engelen (12 januari 2025)

Heb je een fysieke of emotionele blokkade die geheeld moet worden en waar je inzicht in wil? Dan is dit jouw groep Engelen. Deze dag worden we begeleid door Aartsengelen Rafaël, Haniël, Sandalphon en Metatron.

 

De Aartsengelen stellen zich voor – De Engelen voor jouw zielspad (13 oktober 2024)

Zit je met vragen hoe je verder moet op je zielepad of wil je ondersteuning met het oplossen van conflicten en blokkades op jouw pad? Dan is dit jouw groep Engelen. Deze dag worden we door Aartsengelen Raquël, Jofiël, Chamuël en Zadkïel begeleid.

 

De Aartsengel stellen zich voor  – De Manifesterende Engelen (15 september 2024)

Ben je klaar met angst? Wil je knopen doorhakken en doorstomen? Wil je manifestatie wat bij jou hoort en kan je wel wat vuur en actie op jouw pad gebruiken? Dan is dit jouw groep Engelen. Deze dag worden we begeleid door Aartsengelen Michaël, Nathaniël, Gabriël en Ariël.

 

De Aartsengelen stellen zich voor – De Mystieke Engelen (10 november 2024)

Wil je spiritueel groeien, de geheimen van het universum ontdekken, jouw persoonlijke balans opmaken en contact maken met je innerlijke wijsheid? Dan is dit jouw groep Engelen. Deze dag worden we begeleid door Aartsengelen Uriël, Azraël, Jeremiël en Raziël.