Engelenpoort


  Reading

  Heb je nog een vraag naar aanleiding van de meditaties of een andere vraag  stel deze aan de engelen tijdens de reading ik leg de kaarten en geef de boodschappen en inzichten van de engelen door. We eindigen met een door de engelen gechanneld harpmuziekje dat de boodschappen doet integreren.

   

  Tijdsduur 35 – 50 minuten normaal € 80,- nu  € 66,-

  Innerlijk kind sessie

  Wil je in gesprek met jouw innerlijk kind en of loop je tegen een trauma aan? We doen een voorgesprek en daarna breng ik je onder lichte trance/hypnose en gaan we met het kind in gesprek of terug naar het moment dat het trauma plaatsvond en soms een combinatie hiervan. Dit ligt aan de situatie. Ik vul je na de sessie met extra engelenlicht en vraag om versterking van je aura door de engelen.

   

  Tijdsduur 100– 140 min. De sessie kan ook in twee delen worden gedaan voorgesprek en de keer erna de hypnose/trance sessie. Normaal € 176 nu € 144.-

  Op maat gemaakt muziekstuk door de Engelen

  We hebben een kort gesprek van ongeveer 30 min waarvoor jij het muziekstuk wil. Daarna krijg je binnen 10 werkdagen een opgenomen stuk muziek dat ik samen met Sandalphon en jouw beschermengelen opneem die het voor jou aan mij channelen.

   

  Dit is een nieuwe dienst die ik ga aanbieden voor € 99,- en voor de mensen van de Engelenpoort tijdelijk € 88,-

  Healing

  We hebben een kort gesprek waarvoor je de healing wil daarna breng ik je onder lichte trance ik laat me channelen  door de engelen en begeleid je via visualisatie door de healing waarbij verschillende aartsengelen langskomen die zich aandienen voor jouw healing. We sluiten af met een harpmuziekje wat alles integreert.

   

  Tijdsduur 50 – 60 min normaal € 99,- nu € 88,- euro

  Combinaties

  Innerlijk kind Sessie en op maat gemaakt muziekstuk door de Engelen normaal € 275,- nu € 222,-
  Reading + Healing en op maakt gemaakt muziekstuk door de Engelen normaal € 278,- nu € 222,-

   

  Alle diensten kunnen zowel online via Zoom als op locatie in mijn praktijk in Arnhem.