Frequency sessies

Wat een mooi cadeau van mijn team begeleiders zijn deze sessies. Ze zijn aan me doorgeven door mijn engelen, lichtmeesters en gidsen en gevraagd om ze in mijn praktijk uit te oefenen.

Wat ontvang je?

Ik neem je in een intieme setting samen met mijn harp, engelen, lichtmeesters en jouw engelen mee op een reis die ervoor zal zorgen dat je trillingsfrequentie wordt verhoogd. De frequency sessies zijn healingsessies die mij eind 2021 door de engelen en lichtmeesters zijn doorgegeven. Het zijn speciale en unieke sessies die gericht zijn op het verhogen van de trillingsfrequentie, loslaten en opruimen van oude energie en blokkades, en je opgeschoonde energie in beweging zetten zodat jouw licht optimaal kan groeien. Binnen deze sessie werk ik met alles wat ze me vragen en wat voor de groep het beste werkt: Aartsengelen, Aquarius Angels, lichtmeesters, de Akasha, het komt allemaal langs. De sessies bouwen op, de trillingsfrequentie bij de sessies wordt steeds hoger; ook omdat door de voorgaande sessies deze al is verhoogd kan er elke keer wat bij.

 

Een hoge trillingsfrequentie versterkt het licht in jou, vreugde wordt meer, je krijgt dankbaarheid voor alledaagse dingen, en het zorgt ervoor dat je minder last hebt van negativiteit van jezelf en van anderen. Ook ondersteunt dit het zelfhelend vermogen van het lichaam. Mensen met een hogere trillingsfrequentie voelen zich lichter, positiever en kunnen makkelijk dingen waarnemen omdat het ook het bewustzijn verruimt.
Iedere sessie is uniek. Een paar dagen voor elke sessie wordt doorgegeven welke lichtmeester(s) en engelen willen meewerken aan de sessie. Ook geven zij aan mij door welke harpmuziek er moet worden gespeeld. Het verbaast me dan ook niet dat ze aangaven dat het 4 sessies per groep moesten zijn aangezien 4 het engelengetal is. De sessies vinden om de twee weken plaats in een tijdsbestek van 2 maanden.

 

Bij elke sessie wordt er iets anders opgeschoond en hierdoor gaat jouw trillingsfrequentie omhoog en voel je je steeds opgeruimder, en kom je steeds verder terug naar je kern. Omdat de sessie in 2 maanden plaatsvinden wordt er per keer een laagje afgepeld. Na de laatste sessie werkt het nog een tot twee maanden door.

Waarom in groepsverband? Daarop gaf lichtmeester Hilarion het antwoord.

 

Een groep ontstaat niet zomaar. De energie van de groep versterkt de healing en de weg naar het verhogen van de trillingsfrequentie. De boodschap voor de ander is net zo goed een boodschap voor jou.” – lichtmeester Hilarion.

Wil je meer weten over de verschillende engelen en lichtmeesters? Kijk dan hier.

Wat krijg je binnen het pakket.

 

  • 4 Ochtenden energiewerk met verschillende soorten engelen, lichtmeesters en energiewerk in de Akasha. Alles onder begeleiding van live harpmuziek.
  • De sessie stopt pas als ik hoor dat iedereen heeft ontvangen wat hij/zij die dag zou mogen ontvangen.
  • Begeleiding met live harpmuziek. Tijdens het harpspelen wordt er ook gechanneld door de engelen en lichtmeesters hoe ik de stukken muziek moet spelen zodat de energie en trilling nog beter zijn werk doet.
  • Geen sessie is hetzelfde. Alle meditaties, visualisatie en muziek worden door de engelen en lichtmeesters aan mij doorgegeven. Zij geven door waar de groep het meest van groeit. Zo heeft iedere groep een unieke ervaring die helemaal op maat is.
  • Persoonlijke boodschappen van de lichtmeesters en engelen.
  • Healing en opschoning op groepsniveau met ondersteuning van persoonlijke healing. Ik hoor wie welk licht via welke lichtmeester mag ontvangen.
  • De sessies vinden plaats met minimaal 3 en maximaal 5 personen. Door de kleine groep is er extra ruimte voor healing en persoonlijke boodschappen via channeling.

Prijs voor het totale pakket € 299,- inclusief BTW.