Lichtentiteiten

Wolk in de vorm van een Engel

Ik werk met verschillende lichtentiteiten. Ik noem ze lichtentiteiten omdat deze entiteiten werken voor het licht en vanuit het licht en pure liefde. Hun doel is het licht dat iedereen in zich heeft te versterken en te verspreiden. Deze lichtentiteiten werken altijd voor jouw hoogste goed. Ze helpen jouw ziel en bieden continu inzichten, en creëren mogelijkheden om jouw ziel te helpen met de doelen die jouw ziel heeft gekozen voordat je hier op aarde kwam.

 

Lichtentiteiten zijn net als ons onderdeel van de bron (het onvoorwaardelijke licht, god, of hoe jij het ook wilt noemen). In tegenstelling tot de mens staan zij los van het ego en zijn ze niet gebonden aan plaats en ruimte. Het zijn energieën met een hoge trillingsfrequentie die jij kunt aanroepen wanneer jij maar wilt. En ze komen als jij dit met de juiste intentie doet. Voor iets wat puur uit jouw ego komt, zullen ze geen ondersteuning bieden simpelweg omdat dit niet jouw licht of het licht in het algemeen dient.

De lichtwezens waar ik contact mee heb zijn:

Engelen

Engelen zijn lichtwezens die rechtstreeks uit de bron komen. Ze hebben als doel onvoorwaardelijke liefde, ondersteuning en liefdevolle inzichten te geven en kunnen healing geven. Engelen hebben geen ego en ook nooit een ego gehad. Ze zijn altijd engel geweest. Engelen kunnen ervoor kiezen om als mens te incarneren maar na dat leven zijn ze geen engel meer en worden ze ook geen engel meer als ze overlijden. Een engel kan hiervoor kiezen om op deze manier dichter bij de mens te staan en op die manier licht en liefde te brengen naar de omgeving. Dit worden ook wel aarde engelen genoemd.
Engelen werken altijd op basis van vrije wil. Dit houdt in dat een engel niets doet totdat jij om hulp vraagt. Als je dus hulp van je engelen wilt, zul je ze moeten uitnodigen. Doe dit vooral!!!

 

Engelen worden zo blij als je ze om hulp vraagt. Dat is letterlijk waarvoor ze hier zijn: onvoorwaardelijke liefde, steun, support en healing geven. Het enige wat je hoeft te doen is het te vragen en ervoor open te staan.

Beschermengelen

Dit zijn de bekendste engelen. Beschermengelen staan het dichtst bij je en zijn het makkelijkst om mee te communiceren, simpelweg omdat hun trillingsfrequentie relatief laag is voor een engel. Hun energie is heel subtiel waardoor je, als je er niet bewust van bent, hun signalen kan missen. Over het algemeen geldt: hoe lager de trillingsfrequentie van iets is hoe makkelijker de mens er mee kan communiceren en het kan waarnemen. Het zijn engelen waarvan je heerlijke engelenknuffels kunt ontvangen en ze bieden troost en liefdevolle inzichten als jij daar om vraagt. Ieder mens heeft minimaal 1 beschermengel maar de meeste mensen hebben er twee.

Engelenvleugels

Wil je een ontmoeting met je beschermengel? Plan dan deze sessie bij me in.

Ontmoeting met je beschermengel(en)

Wil jij horen wat de belangrijkste boodschap is die jouw beschermengelen heeft en een cadeau je engel ontvangen? Boek dan deze sessie. Via meditatie/visualisatie geleid ik je naar je beschermengel en maken we contact met jou engelen want vaak zijn het er 2. We maken contact waardoor je daarna ook makkelijker contact kunt maken en vragen om de belangrijkste boodschap. Dit is ook vaak een hele leuke sessie als je nog twijfelt over een reading/healing en gewoon een keer wil kennismaken met engelenenergie.

Aartsengelen

Aartsengelen worden in verschillende religies genoemd, maar zijn niet aan een religie gebonden. Dit geld voor elke soort engel. Engelen zijn niet gebonden aan religie maar aan de bron/god en het maakt hun echt niet uit of je geen religie hebt of wel; ze willen altijd helpen.
De bekendste Aartsengelen zijn Michael en Rafael. Een aartsengel kan gedurende een periode veel bij je zijn of bijna continu. Dit kan te maken hebben met je beroep of iets wat je moet verwerken of waar je hulp nodig bij hebt. Bij mij is Aartsengel Sandalfon heel vaak aanwezig. Dit is de engel die heelt met behulp van trilling en geluid en mijn de naam Harphealing doorgaf. Hij is ook aanwezig als ik tijdens een sessie harp voor je speel.

 

Aartsengelen hebben een hogere trillingsfrequentie dan beschermengelen, maar zijn goed waar te nemen omdat hun energie erg sterk en krachtig is, maar dit verschilt ook per Aartsengel.

Aquarius Angels

Dit is een groep helende engelen die samen met Aartsengel Rafael hier zijn om heling en ondersteuning in het Aquarius tijdperk te bieden. Hun trillingsfrequentie is hoger dan de die van de Aartsengelen en tegelijk is hun energie heel subtiel maar krachtig. Door de hoge frequentie voelen mensen het tijdens een sessie vaak niet dat er aan hen wordt gewerkt maar merken wel de effecten.

Aartsengel Michael
Lichtwezens

Lichtmeesters en Lichtmeesteressen

Deze lichtentiteiten zijn in vorige levens mens geweest en zijn na hun laatste leven hier op aarde verlicht met als doel de mens te ondersteunen op het pad naar de verlichting. Hun boodschappen zijn aardser dan die van engelen omdat ze zelf hier op aarde hebben gewoond, maar vaak hebben ze wel een dubbele betekenis en zijn cryptisch. Ze zijn net als engelen niet gebonden aan tijd en ruimte. Er zijn ontzettend veel lichtmeesters. Zelf ken ik ze ook nog lang niet allemaal, als er eentje zich voordoet herken je dit aan het licht dat ze brengen en de frequentie daarvan. Ik vraag gewoon wie zich voordoet daarna volgt meestal een boodschap. Ik werk tijdens mijn frequency sessies met lichtmeesters en tijdens mijn werk in de Akasha, en soms dient er tijdens een healing een lichtmeester zich voor omdat deze dan extra licht wil sturen die de healing bevordert.

 

Hun trillingsfrequenties is net als die van de Aquarius angels erg hoog. Bekende lichtmeesters zijn Saint-Germain, Maria, Hilarion en Lady Nada.

Trillingsfrequentie

Jij en alles hier en om jou heen bestaat uit energie. Ons hele Universum bestaat uit energie. Energie trilt. Als die energie langzamer trilt wordt hij vaster. Een trage trillingsfrequentie zorgt dus voor een vastere vorm. Iets wat snel trilt is ook moeilijk waar te nemen. Als mens heb je dus ook een trillingsfrequentie, zowel je fysieke lichaam als de energie om jou heen (je aura). Je aura is minder vast. Ervaringen en andere dingen komen altijd eerst door via je aura. Ook nare ervaringen. Als je je aura niet goed schoonhoudt, kunnen die ervaringen een vastere vorm aan nemen. Je aura bestaat uit verschillende lagen. De ervaringen komen op den duur door elke laag; soms gaat dat langzaam, soms heel snel. Totdat deze ervaring zich opslaat in je lichaam. Emoties hebben ook een trilling. Angst trilt trager dan vreugde en dankbaarheid. Voel maar eens het verschil in je lichaam en energie als je aan deze emoties denk.

 

Een hoge trillingsfrequentie versterkt het licht in jou: je vreugde wordt meer, dankbaarheid voor alledaagse dingen en het zorgt ervoor dat je minder last hebt van negativiteit van jezelf en van anderen. Ook ondersteunt dit het zelfhelend vermogen van het lichaam. Mensen met een hogere trillingsfrequentie voelen zich lichter, positiever en kunnen makkelijk dingen waarnemen omdat het ook het bewustzijn verruimt.

 

Engelen, lichtmeesters en overleden dierbaren die naar het licht zijn gegaan hebben een hogere trillingsfrequentie dan de mens waardoor ze geen fysieke vorm hebben. Het zijn energieën die sneller trillen dan wij en daarom moeilijk(er) waarneembaar zijn. Dit is ook de reden dat je licht in je hoofd kunt worden van deze energieën en het extra belangrijk is om goed te aarden tijdens een sessie.

Engel