Over Simone

Simone voor een boom

Over Simone

Wat leuk dat je interesse hebt in mij en dank je wel hiervoor. Ik ben Simone vanaf dat ik me kan herinneren beschik ik over een verruimd bewustzijn. Dit houdt in dat ik dingen kan waarnemen die voor de meeste mensen niet waarneembaar zijn. Zoals engelen, overleden dierbaren, aura’s en lichtmeesters. Ook ben ik heldervoelend, helderhorend en helderziend.

 

In mijn jeugd was hier echter geen aandacht voor, simpelweg omdat hier geen ruimte voor was door het ziek zijn. Ik kreeg op mijn derde dag hier op aarde een hersenbloeding met als gevoel dat linkszijdig verlamd was en ernstige epilepsie kreeg. Ik heb lang op de intensive care gelegen en ben meerdere malen gereanimeerd voordat ik 1 was. Daarna volgde jaren van revalidatie en heel veel onderzoeken in het ziekenhuis. Rond mijn 7de namen de grote insulten af. Pas vanaf dat ik 8 was namen de ziekenhuis- en revalidatiebezoeken langzaam af en rond mijn 13de had ik een “normaal” leven.
Normaal zijn is wat ik wilde en doordat er geen aandacht was voor mijn verruimd bewustzijn sloot ik het tussen mijn 8ste en mijn 13de steeds meer tot ik dacht dat het er niet meer was en het anders gewoon negeerde. Het verruimd bewustzijn verdween nooit helemaal. Ik hield altijd een sterke intuïtie en kon heel goed voelen wat erin de ander gebeurde.

 

Zoals dat gaat met zielendoelen laat iets zich niet negeren en bieden je gidsen je net zo lang lessen aan totdat jij de boodschap begrijpt of dat je teruggaat naar jouw kern. Voor mij kwam dat keerpunt in 2015 en daarmee ging ook met stappen mijn verruimd bewustzijn steeds verder open. Dat is het mooie eraan, het universum geeft je wat je kan dragen en dus gaat de deur met stapjes steeds verder open. Inmiddels hoef ik van mezelf niet meer in hokjes “normaal ‘’te passen en ben ik erg dankbaar voor al die lichtwezens die mij zo vaak omringen en ondersteunen.

 

De mooiste les uit mijn ziekte is wel dat ondanks dat niks lijkt te kunnen er toch heel veel mogelijk is en dat je als mens veel sterker bent dan je denkt dat je bent. En omdat ik weet dat een gezond lichaam een groot cadeau is geniet ik extra van hoe goed het nu met me gaat.

De harp in mijn leven

Ik wist al heel jong dat ik harp wou spelen, waar het vandaan kwam wisten mijn ouders niet (het zullen de gidsen en engelen wel zijn geweest) maar ik bleef erbij: ik wilde een harp. Na veel revalidatie begon ik op mijn 9de met harpspelen. Het geluid van een harp zorgt voor zoveel ontspanning, innerlijke rust en het voelt voor mij als contact met de bron. Ik heb 3 jaar geen harp kunnen spelen vanwege mijn rug – ook na de operatie gaven de dokters eigenlijk aan dat de kans klein was dat ik weer harp kon spelen. Ik had zelf de hoop opgegeven dat ik ooit weer zou kunnen spelen en heb mijn harp toen verkocht. Al vrij snel bleek dat dit voor mij geen optie was en ben ik weer begonnen, al was het maar 10 minuten per dag. Waar ik vroeger de moeilijkheidsgraad van het stuk belangrijk vond, gaat het nu om genieten en gevoel. Dat het zou leiden naar healings met harp had ik toen geen idee van.

 

In het jaar van de omslag in 2015 heb ik mijn harp aangeschaft waarmee ik nu de healings geef. De harp en ik zijn één, het was dan ook wel even zoeken totdat ik de juiste match had. In 2020 vroeg Aartsengel Sandalfon (de engel die heelt door middel van trilling en geluid) of ik de harp bij het engelenwerk wilde inzetten. En daarna werd me de naam Harphealing doorgegeven. Tijdens een healing kan het stuk voor jou raar klinken; Sandalfon en jouw beschermengelen geven namelijk een muziekstuk door dat bij jou past maar tegelijk praat Sandalfon tegen me tijdens het spelen: hier harder, daar zachter, terug naar die maat, vertraag deze maat, deze maat sneller, hier anders. Het zijn juist de stukken waar de muziek anders is dan “normaal” waar de meeste emoties bij mensen vrij komen. De harp ondersteunt in het healing traject van mijn klanten maar ook voor mij.

 

Ik moet er nog steeds rekening mee houden dat ik chronisch ziek ben en altijd moet zorgen voor de juiste balans.  Ik weet dan ook als geen ander hoe moeilijk het kan zijn om een balans te vinden. Mede omdat ik heb gekozen voor wat echt bij mij past en dingen af te stoten wat ik niet was, ben me gaan verdiepen in coaching en energiewerk. Ik heb ik nu veel meer energie. Ik voel me ook niet ziek, ik ben Simone niet mijn ziekte. De chronische ziektes zijn onderdeel van mij maar ik ben ze niet.

Coaching ervaring

Rond 2014 ben ik begonnen met coachen op de werkvloer. Dit deed ik binnen de verzekeringswereld. Vanaf 2015 volgde ik steeds meer mijn eigen pad en ben ik opleidingen gaan doen op het gebied van coaching en op spiritueel gebied. Tot 2019 heb ik binnen de verzekeringswereld gewerkt en ben daarna mijn eigen bedrijf in life coaching begonnen: zinvol coachen omdat ik een extra laag in de coaching wilde brengen. Sinds 2021 zijn de healingen en readings ondergebracht in Harphealing en omdat coaching ook een stuk healing is heb ik sinds 2022 alles ondergebracht onder Harphealing.

Werkwijze

Ik heb geen standaard traject voor het coachen. Behalve dat ik altijd eerst begin met het gratis kennismakingsgesprek.  Al mijn coachtingstrajecten zijn anders, simpelweg omdat ieder mens anders is en het per persoon verschilt welke techniek het beste voor jou is. Bij het coachen maak ik veel gebruik van energie, trance, meditatie en visualisatie, NLP en RET. Ik werk op een holistische manier wat inhoudt dat ik naar jou kijk als mens als geheel. Ik geef je niet de oplossing voor je probleem, ik zorg dat je zelf het inzicht krijgt waarmee je het probleem kan oplossen of een plek kan geven.

 

Bij de healingen bespreek ik van tevoren de klachten/wensen met je door. Zodra we de vraag/wens of klacht geformeerd hebben begint de echt healing. Een aantal healingen hebben een vaste opzet maar meestal krijg ik gewoon te horen waar de jij als klant het meeste baat bij hebt. Je hebt dan al toestemming geven aan je engelen voor die specifieke klacht waardoor ze gelijk met je aan de slag kunnen. Engelen worden zo blij als je ze om hulp vraagt. Dat is letterlijk waarvoor ze hier zijn: onvoorwaardelijke liefde, steun, support en healing. Het enige wat je hoeft te doen is het te vragen en ervoor open te staan.

Simone met harp in het park
Handen op een harp

Cursussen en opleidingen die ik gedaan heb

 • HBO leergang coaching
 • Helen met engelen
 • Helen met engelen gevorderde technieken
 • Reading met engelen
 • Readings gevorderd technieken
 • Trance Healing
 • Jaartraining Lichtwerk
 • Aquarius Angels Healing
 • Akasha reading en Healing  met engelen
 • Medium/Reading geven
 • Holistische life coach

2 jarige opleiding bij Wielwerk Opleidingen.

Binnen  deze 2 jarige opleiding heb ik onder andere leren werken met  NLP, RET, motiveerde gespreksvoering, hypnose, meditatie, visualisatie

 • psychosociaal therapeut ook via Wielwerk Opleidingen

Deze opleiding volg ik momenteel en is het vervolg op die van holistische life coach, waarbij ook gewerkt wordt vanuit het holistisch principe, de stroom van de natuur en het energiesysteem (chakra’s) van de mens.