Readings

Akasha foto 3

Wat is een Reading?

Een reading is niets anders dan een vraag neerleggen bij jouw engelen. Je stelt een vraag en de engelen geven daar antwoord op. Engelen geven altijd positief liefdevol antwoord, het zijn pure lichtwezens die niets anders willen dan jou helpen. Tijdens een reading gebruik ik engelenkaarten en krijg ik beelden en boodschappen door die ik aan jou doorgeef.

Waarover kan ik een vraag stellen?

Over alles. Het is wel belangrijk dat je een concrete vraag stelt. Hoe vager jouw vraag, des te vager het antwoord. Voorbeelden van goede vragen voor een reading zijn:

 

  • Hoe zorg ik voor balans in mijn leven?
  • Hoe heel ik mijn emoties met betrekking tot deze situatie?
  • Hoe moet ik omgaan met deze situatie?
  • Hoe kan ik de relatie met deze persoon optimaliseren?
  • Hoe kan ik de kans op een relatie optimaliseren?
  • Hoe doorbreek ik patronen met betrekking tot…

 

Een vraag als “vertel mij wat ik moet weten” leidt tot algemene antwoorden. Engelen werken op basis van vrije wil. Ze mogen dus alleen met jouw goedkeuring informatie geven, en alleen waar jij om vraagt. Dit houdt in dat hoe concreter jouw vraag is, hoe beter de antwoorden zijn. Engelen geven ook alleen inzichten in jouw aandeel in de situatie; vragen over een ander worden dan ook niet beantwoord omdat ze daarmee de vrije wil van de ander schaden.

Wil je meer weten over engelen kijk dan hier…. (lichtentiteiten)

Ontmoeting met je beschermengel(en)

Wil jij horen wat de belangrijkste boodschap is die jouw beschermengel heeft en een cadeau je engel ontvangen? Boek dan deze sessie. Via meditatie/visualisatie geleid ik je naar je beschermengel en maken we contact met jouw engelen (vaak zijn het er 2). We maken contact waardoor je daarna ook makkelijker contact kunt maken en vragen om de belangrijkste boodschap. Dit is ook vaak een hele leuke sessie als je nog twijfelt over een reading/healing en gewoon een keer wil kennismaken met engelenenergie.

Een reading voorafgaand aan een healing zorgt ervoor dat je bij de healing heel concreet kunt vragen wat er opgelost en opgeschoond moet worden

Want ook voor een healing geldt: engelen werken alleen met jou toestemming. Ze mogen alleen opschonen wat jij vraagt. Een vraag als “schoon alles maar op” werkt dan ook niet en daarnaast kan je energiesysteem het niet aan. Na de reading en de healing kun je dan opgeschoond aan het werk met de vraag of klacht die je stelde. Heb je meer begeleiding nodig, dan kunnen we een coachingstraject starten.

Engelenvleugels