Akasha

De wat? Dit is vaak de reactie als mensen dit horen. De Akasha, heel erg versimpeld, is de bibliotheek waar informatie van alle zielen ligt opgeslagen. Van iedere ziel die er is ligt de informatie wat hij/zij hier komt doen vanaf de afsplitsing uit de bron opgeslagen in de Akasha. De Akasha is een energieveld met een hele hoge trillingsfrequentie. Om uit de Akasha informatie te halen moet je hem kunnen openen. Ik kan de Akasha zowel voor mezelf als voor anderen openen, wat me in de mogelijkheid stelt om readings te geven binnen de Akasha.

Informatie die je kunt halen in de Akasha:

 

  • Vragen over levensdoelen
  • Vragen over karma
  • Terugkerende patronen/ervaringen, wat is het doel ervan?
  • Vragen over waarom jij in een bepaalde familie bent geboren
  • Droomuitleg
  • Vragen over hoe te healen
  • Werk gerelateerde vragen
  • Hoe om te gaan met conflicten
  • Verweken van emoties.

Eigenlijk kun je elke vraag stellen die betrekking heeft op jouw ziel en levenspad en de dingen die jij op jouw levenspad tegenkomt. Denk goed na over welke vraag je wilt stellen en sta open voor wat je ontvangt.

 

Zo vroeg een client of ze karma had met betrekking tot werk omdat ze regelmatig in dezelfde situatie op het werk kwam. Ze dacht dat er karma speelde en wilde dit weg hebben. Maar de client kreeg niet het antwoord dat ze verwachte. Ze kreeg te horen dat ze elke keer ertegen aan zou blijven lopen totdat ze begreep dat het om compassie voor haarzelf en de ander ging. En dat het levensdoel met compassie te maken had, en dat elke keer als ze tegen zo’n situatie aan liep het een uitnodiging was om dit te leren. Dit had niks te maken met karma, maar gewoon een levensles/eigenschap die ze graag wilde leren in dit leven.

 

Je krijgt dus de informatie en inzichten waarmee jij verder kunt met je zielendoelen. De lichtentiteiten die in de Akasha zitten werken voor jou hoogste goed. Ook laten ze je vaak zelf nadenken. Je ziel draag je altijd bij je dus in jou zit in feite al de informatie opgeslagen. We leven als mens alleen veelal in ons hoofd en kunnen niet altijd bij de informatie die in ons onderbewuste ligt opgeslagen, terwijl wat we met ons bewuste doen maar maximaal 5% is. 95% van je gedragingen komt dus uit je onderbewuste. Inzichten vanuit de Akasha kunnen ervoor zorgen dat deze informatie vrij kan komen waardoor je ermee aan de slag kunt.

Ik, mijn Harp, en de Akasha zorgen voor een unieke healing sessie

De engelen vroegen mij eind 2021 de Akasha te openen en daarin voor een ander muziek te maken. Wat er gebeurt is dat ik de Akasha voor je open en vraag welke muziek voor jou helend werkt. Mijn harp en ik zijn dan samen het instrument waarmee channeling en healing plaatsvindt. Er wordt me dan muziek doorgegeven, deze speel ik voor jou en neem ik voor je op. De muziek werkt op meerdere lagen door en is voor iedereen anders. Omdat je het thuis na kunt luisteren, zet de heling elke keer voort als je het luistert. Ik kan alleen een stuk voor je maken of dit doen in combinatie met een reading die ik voor je heb gedaan. Wat er gebeurt is dat ik de energie en de boodschap omzet in de trilling en muziek van mijn harp zodat je deze energetische boodschap ten alle tijden tot jouw beschikking hebt. Iedereen die tot nu toe harpmuziek heeft gehad vanuit de Akasha voelt van alles binnenkomen, ook bij het opnieuw luisteren, en merkt dat er dingen geheeld worden.