Healings

Harp met licht

Binnen mijn praktijk geef ik verschillende energetische healings. Deze healings geef ik samen met de verschillende soorten engelen en lichtmeesters en binnen de Akasha.

Healing met harpmuziek hoe werkt dat?

De harpmuziek wordt gechanneld door Aartsengel Sandalfon. Dit is de aartsengel die heelt met hulp van trilling en geluid. Alleen bij een op maat gemaakt stuk harpmuziek binnen de Akasha wordt er binnen de Akasha door de aanwezige lichtmeesters, engelen en overleden dierbaren gechanneld; bij deze sessie krijg je hiervan een opname. Bij alle overige healingen krijg je de muziek eenmalig te horen bij de sessie. Alle gespeeld muziek is uniek omdat ik doorkrijg wat ik voor jou moet spelen en tijdens het stuk de aanpassingen hoor die ervoor zorgen dat jouw healing wordt versterkt

Healing met aartsengelen en gechannelde harpmuziek

Tijdens deze healing ga ik samen met de aartsengelen jouw energieveld schonen en ruim ik de blokkades op die aan jouw vraag of klacht verbonden zijn. Je chakra’s worden opgeschoond en je aura gevuld en versterkt. Op het moment dat ik contact met je engelen heb, krijg ik te horen of je vooraf of achteraf de begeleiding van mijn harp nodig hebt. De muziek wordt gechanneld via aartsengel Sandalfon en zorgt op dat moment dat je healing een extra doorwerkt. Heb je nog geen ervaring met healings dan is deze healing een fijne manier om kennis te maken de energie van aartsengelen. Deze energie is voor de meeste mensen nog waar te nemen zodat ook veel mensen voelen wat er gebeurt.

 

De sessie duurt 40 tot 50 min en kan zowel in de praktijk als online.

Aquarius Angels Healing met gechannelde live harpmuziek

De Aquarius Angels zijn een groep engelen die samenwerkt met Aartsengel Rafael. Het is een groep helende engelen. Hun trillingsfrequentie is hoger dan die van de aartsengelen en daarom moeilijker voelbaar voor de meeste mensen. Voor veel mensen is het echte effect van deze healing dan ook pas goed voelbaar in de week erna. Deze healing werkt op meerdere lagen door en het effect kan tot 4 weken erna doorwerken. Ook bij deze healing krijg ik te horen wat het beste bij je aansluit en of je de harpmuziek voor of na de healing ontvangt.

 

De sessie duurt 40 tot 50 min en kan zowel in de praktijk als online.

Engelenvleugels
Akasha

Akasha readings

De Akasha is in het kort uitgelegd de bibliotheek waar zielsinformatie ligt opgeslagen. Tijdens de reading open ik de Akasha voor je en kun je de vraag stellen die jij beantwoord wilt hebben. Je kunt vragen stellen over je zielendoelen, karma, blokkades. Als er naar aanleiding van je reading, healing nodig is wat bijna altijd zo is ontvang je er ook een healing bij. De trillingsfrequentie is nog hoger dan die van Aquarius angels.

 

Deze sessie duurt 1 uur tot 1.15 min en kan zowel in de praktijk als online. Wil je meer weten over deze reading en over de Akasha kijk dan hier.

Bovenstaande healing heb ik ook gewoon geleerd van andere mensen die zich hier al mee bezig hielden. De engelen hebben hier wel mijn harp aan toegevoegd.

Onderstaande visualisatie en healing technieken zijn uniek en specifiek aan mij door de engelen en lichtmeesters doorgegeven.

Healing met engelen binnen een visualisatie met gechannelde harpmuziek

Bij deze healing neem ik je mee op reis. We gaan via meditatie en visualisatie contact maken met je beschermengel, we ontmoeten deze en je ontvangt een cadeau van ze. Ook vindt er een complete energetische healing plaats via de engelen, doorsnijden van energetische koorden, reiniging van energieveld, opschoning van chakra en aura en versterking van de chakra met licht. Deze healing is echt helemaal op maat. Jij geeft je vraag of klacht door, en daarna zullen jouw engelen aan mijn engelen doorgeven wat de beste healing is. Dit ontvang je dan binnen de meditatie/visualisatie. Tijdens de sessie wordt aan mij doorgegeven wat ik jou moet laten visualiseren. Veel mensen kunnen in de meditatie ook echt beelden zien van wat er gebeurt, wat deze healing extra bijzonder maakt.

 

Deze healing duurt tussen de 50 – 60 min en kan alleen bij mij in de praktijk.

Een op maat gemaakt stuk muziek dat wordt gemaakt terwijl de Akasha is geopend voor jou

We hebben een kort gesprekje van ongeveer een kwartier online via de zoom waarbij ik de Akasha open en voor jou om muziek vraag. Aan het eind van het gesprek sluiten we de Akasha. Je geeft aan waarvoor je healing wil. Een stuk algemeen in jouw hoogste goed kan ook, maar als je iets specifieks wil kan dit ook.

Na het contact bouwt de energie als het ware op en krijg ik van de lichtmeesters en engelen vaak binnen enkele dagen tot een week te horen wanneer ik de Akasha kan openen.

Mijn harp en ik zijn dan samen het instrument waarmee channeling en healing plaatsvind. Er wordt me dan muziek doorgegeven en deze speel ik voor jou en neem ik voor je op. Ik zet de energie en de boodschap om in de trilling en muziek van mijn harp zodat je deze energetische muziek ten alle tijden tot jouw beschikking hebt. De muziek werkt op meerdere lagen door en is voor iedereen anders. Omdat je het elke keer opnieuw kan beluisteren werkt het elke keer opnieuw helend.

Iedereen die tot nu toe harpmuziek heeft gehad vanuit de Akasha voelt van alles binnenkomen, ook bij het opnieuw luisteren, en merkt dat er dingen geheeld worden elke keer als de muziek opnieuw beluisterd wordt.

Je bent zelf niet bij het maken van het muziekstuk, ik maak het stuk en neem het voor je op. Dit is omdat ik eerst contact moet maken en ik vaak dan binnen een week hoor wanneer ik achter mijn harp moet gaan zitten voor je. Als het moment daar is hoor ik het, dan is de energie is op zijn hoogst en creëer ik het stuk in de Akasha. Ik neem het op waarna je het audiobestand van mij ontvangt. Twee weken na ontvangst hebben we opnieuw een korte meeting via de zoom.

 

De meetings vinden online plaats. Het stuk ontvang je in binnen twee weken als  digitaal audiobestand.

Muziek

De frequency sessies

Dit is een healing op groepsniveau en gebeurt in een groep en vindt plaats over 4 sessies. Bij elke sessie wordt de trillingsfrequentie verder verhoogd. Omdat dit verschillende sessie zijn in een tijdsbestek van 2 maanden komt er veel los. Ook wordt hier alles gecombineerd. Aartsengelen, Akasha, Aquarius Angels lichtmeesters, meditatie, persoonlijke informatie voor jou, healing, en dit alles met begeleiding van mijn harp. Omdat je in een groep bent, werkt de energie van de groep ook extra helend.

 

Wil je deelnemen aan de frequency sessies of er meer over weten kan dan even bij de frequency sessies.

Haal nog meer uit je healing

Boek voorafgaand aan de healing een reading voor dezelfde vraag of klacht. Een reading geeft inzicht hoe de klacht is ontstaan en welke aanpassingen ervoor kunnen zorgen dat de klacht minder wordt of niet meer terugkomt.

Healing bij ziekte en fysieke klachten

Als je bij mij komt voor een healing die betrekking heeft op fysieke klachten en of vermoeidheidsklachten zal ik ook altijd vragen of je naar een dokter bent geweest. Een healing kan ondersteuning geven bij een medisch traject zowel op fysiek als emotioneel gebied. Een healing is energetisch; doordat alles in je aura en fysieke lichaam wordt geschoond draag je letterlijk minder bij je en kun je met schone energie verder aan je traject. Heeft de arts je al onderzocht en geen diagnose kunnen stellen, dan kan een healing en de inzichten uit een reading je vaak goed op weg helpen naar wat de oorzaak zou kunnen zijn.

De effecten van een healing

Na een healing voel je je opgeschoond. Alle troep is uit je energieveld waardoor je letterlijk met schone energie aan de oplossing van het probleem kan gaan werken. Sommige mensen voelen zich direct erna euforische, heerlijk, en licht. Anderen zijn op een prettige en opgeluchte manier moe en voelen zich in de dagen erna steeds beter. Een healing is een opschoning. Je kunt het vergelijken met een massage de spieren zijn los maar daarna moet jij zorgen dat het niet weer vast komt te zitten. Daarom kan het ook zo lekker zijn als je ziek bent of een medisch traject hebt. Je wordt even opgeschoond zonder dat jij er verder wat voor hoeft te doen en je hebt daardoor weer nieuwe energie. Wil jij jezelf zo schoon houden, dan zul je ook moeten zorgen dat het onderliggende probleem wordt opgelost ander voel je naar verloop van tijd dat de energie weer blokkeert. Bij de een gebeurt dit sneller dan de ander. Om hierin inzicht te krijgen maken veel mensen gebruik om voorafgaand aan de healing een reading te doen over dezelfde vraag om op die manier inzichten te krijgen in het probleem. Ook is een healing en reading een goede start van een coaching traject na je eerste kennismaking.