Coaching

Brug

Jij mag worden en zijn wie je wilt zijn. Dat is wat ons vaak wordt verteld. Om dat ook echt te kunnen en je daar vrij in te voelen, is weer heel iets anders.

Als mens leren we van jongs af aan bepaalde patronen en gedragingen. Soms kunnen deze patronen en gedragingen ons later in ons leven belemmeren.

 

 • Loop je vast?
 • Lek je continu energie?
 • Heb je last van je hoog gevoeligheid?
 • Ben je moe?
 • Heb je moeite om balans te vinden met of zonder een chronische ziekte?
 • Wil je een keer knop doorhakken?
 • Wil je weten waarom je rookt of hoe je controle krijgt op emotie-eten?
 • Voel je je geblokkeerd?
 • Wil je een andere koers in je leven maar lukt het nog niet?
 • Wil je inzicht en begrijpen waar bepaalde gedragingen van jezelf vandaan komen?
 • Wil je spirituele groei?
 • Wil je doen waar jij blij van wordt?

 

Bovenstaand zijn slecht enkele voorbeelden waar tegen je aan kan lopen of waarom een coachingstraject iets voor jou kan zijn. Het maakt niet uit waar je tegenaan loopt en wat jou doel is tijdens het traject. Als het iets is wat jou bezighoudt of belemmert, is dat al reden genoeg. Loop je tegen dingen aan die te maken hebben met (chronische-) ziekte, fysieke en of energetische klachten, of je hoogsensitiviteit? Voor deze mensen bied ik meer diepgang en gaan we sneller naar de kern dan de gemiddelde coach, simpelweg omdat ik ook ervaringsdeskundige ben op dit gebied. Ik zorg ervoor dat je je eigen pad beloopt en dat jij onderzoekt wat voor jou werkt.

Wil je meer weten plan een gratis kennismakingsgesprek zodat jij ook even kunt aanvoelen of er een klik is want dat is voor jou groeiproces erg belangrijk.

Coaching bij ziekte en fysieke en energetische klachten

Leven met minder energie, (chronische-) ziekte, fysieke klachten en of energetische klachten kan een hele opgave zijn. Het betekent aanpassingen doen, nog meer verantwoordelijkheid nemen voor je lichaam dan een gemiddeld mens doet en ook accepteren wat je lichaam wel of niet kan, of nu letterlijk pijn is of vermoeidheid. Als je bij mij komt, vertrouw ik erop dat je ook bij een huisarts bent geweest voor je klachten. Als onze medische wetenschap ergens goed in is, is het wel dingen uitsluiten wat je wel/niet hebt. We onderzoeken hoe je de ziekte een plek kan geven en of er misschien patronen en gedragingen zijn die ervoor zorgen dat je er meer of minder last van hebt en waarmee je wellicht minder energieverlies of meer energie krijgt. Zelf ben ik vanaf mijn babytijd chronisch ziek en snap dus heel goed hoe het voelt. Wat ik daarvan geleerd heb, is dat het vechten tegen en negeren van je lichaam niet de oplossing is. Je lichaam laat je dat vroeg of laat wel weer weten. Met onderzoeken wat je lichaam en geest nodig hebben kom je een stuk verder. Ik help je graag op weg.

Bankje
Coaching start

Coaching bij hoogsensitiviteit

Als hoogsensitief mens loop je de kans om sneller leeg te lopen. Je zal de zin “trek het je niet zo aan” of “laat het los” of een andere zin in die trend vast erg bekend voorkomen. Dat je het je meer aantrekt is heel logisch: je hebt letterlijk een scherper afgesteld zenuwstelsel, dat is wetenschappelijk aangetoond. Bij jou komen prikkels vanuit de zintuigen dus harder door en er komen er meer binnen.  Tijdens een intake bespreken we waar je tegenaan loopt. Daarna ondersteun ik je met mijn hoogsensitiviteit en verschillende technieken hoe jij de leuke dingen kan halen aan je hoogsensitiviteit. We doen alleen technieken die voor jou goed voelen. Ook kan ik mijn harp inzetten om jou te ondersteunen.

Werkwijze

Ik heb geen standaard traject voor het coachen. Behalve dat ik altijd eerst begin met het gratis kennismakingsgesprek. Al mijn coachtrajecten zijn anders, simpelweg omdat ieder mens anders is en het per persoon verschilt welke techniek het beste voor jou is. Bij het coachen maak ik veel gebruik van energie, trance, meditatie en visualisatie, NLP en RET. Ik werk op een holistische manier, wat inhoudt dat ik naar jou kijk als mens als geheel. Ik geef je niet de oplossing voor je probleem, ik zorg dat je zelf het inzicht krijgt waarmee je het probleem kan oplossen of een plek kan geven.

 

Ik ben gediplomeerd life coach. Binnen deze 2-jarige opleiding met 40 praktijkdagen heb ik met meerder technieken leren werken. Ik hecht veel waarde aan groeien en in ontwikkeling blijven. Ik zit in mijn 3de jaar van mijn opleiding psychosociaal therapeut op HBO-niveau, zodat zelf als mens ook continu blijf ontwikkelen.

Werk je tijdens het coachen ook met lichtentiteiten?

Tijdens een coachingstraject gebruik ik uitsluitend mijn inlevingsvermogen en het vermogen om jouw energie te voelen, ik luister naar je en stel vragen.  Ja, ik kan met lichtentiteiten communiceren, maar ik kan alleen informatie van hen krijgen als jij daarvoor toestemming geeft. Zij werken op basis van vrije wil. Ik krijg geen informatie als daar geen toestemming van jou voor is. Een healing tijdens of voor het traject kan ondersteuning bieden, en een reading aan het begin van het traject kan inzichten geven. Wat ik vooral voor jou wil is dat je je proces doorloopt, voelt en inzichten krijgt omdat je hiermee eigenmacht creëert en het vermogen dat te veranderen wat jij wilt veranderen.

 

We kiezen de weg die bij jou het beste past en dat kan met of zonder healing, reading en engelen zijn. Het is maar waar jij behoefte aan hebt. Want jij heelt pas echt als je de weg kiest die bij jou past.