Klantervaringen

Anne

Ik heb een Akasha Reading met aansluitende Healing gehad. En op maat gemaakte harpmuziek vanuit de Akasha. De reading was verbluffend nauwkeurig en to the point. Een taal, die ik kan verstaan, waar ik wat mee kan.

De healing heeft niet alleen de pijn en het verdriet weggenomen, ook mijn weerstand op verandering.

De Akasha harpmuziek dringt door tot op het bot. Beter gezegd tot op het beenmerg. Genezing vanaf de oorsprong. Merkbaar voor mijn omgeving is mijn hele uitstraling veranderd. Merkbaar voor mijzelf verandert mijn omgeving.
Dagelijks beluister ik “mijn” Akasha harpmuziek. Het geeft mij stilte in mijn drukke hoofd, vertrouwen in mijn hart en rust in mijn ziel.

Marlies

Simone is een inspirerende vrouw die je met haar muzikale talent op de harp meevoert naar je eigen binnenwereld. Ik vond een sessie met haar heel bijzonder en prettig.

Bo

Met hele krachtige en liefdevolle energie kan Simone je een healing geven dat meteen het effect laat zien in je dagelijks leven. Een Akasha-reading van Simone geeft in een korte tijd ontzettend veel inzicht in wie je bent, wat je levensmissie of les is, enz. Zeker een enorme aanrader!

Christien

Simone oordeelt niet, is rustig, empathisch en stelt mij op mijn gemak. Ze voelde tijdens het coaching traject goed aan wat ik nodig heb. Met haar hulp heb ik meer zelfvertrouwen gekregen en voel ik me sterker.

Ilse

Wat een fijne Akasha reading over mijn zielendoelen Simone, dank je wel! Ik vond de boodschappen heel treffend en verhelderend, maar ook liefdevol. Het heeft me inzichten gebracht waar ik mee verder kan. Mooi dat de sessie werd afgesloten met een ondersteunende healing.

Marieke

Het was fijn om door iemand gecoacht te worden die zelf weet hoe het is om chronisch ziek te zijn. Simone heeft me geholpen ander naar mijn ziekte te kijken en met kleine aanpassingen voel ik me veel beter en zit ik weer lekker in mijn vel.